Staňte se ambasadorem Nutra Pluss

 

2

Máte rádi psy a zajímáte se o kvalitní krmivo?

Máte rádi psy a pohybujete se mezi lidmi s podobnou zálibou? Trénujete v kynologickém klubu, zabýváte se chovem psů nebo jen máte kolem sebe hodně "pejskařů"? 

Podobné nadšence a milovníky psů jako jste Vy právě hledáme, aby nám pomohli rozšířít povědomí a našem krmivu české výroby Nutra Pluss

Nabizíme širokou nabídku krmiv od štěňat až po psí sportovce.

Za dobu našeho působení jsme se snažili pokrýt veškeré varianty krmiv, po kterých je na trhu poptávka. Proto v naší nabídce najdete široké spektrum granulí, které se navíc snažíme nabízet v co nejoptimálnější cennové hladině.

Naše krmiva tak na českém trhu nabízejí optimalní poměr ceny a kvality složení granulí. Pro majitele velkých plemen, která jsou velmi náročná na spotřebu granulí, tak jde o optimální řešení.

V naší nabídce najdete krmiva pro štěňata, seniory, psí sportovce, ale i třeba superprémiové bezobilné granule např. pro psy s citlivým zažíváním. 

Dlouhodobá spolupráce a pasivní příjem pro naše partnery!

Skvělé produkty, za kterými si stojíme už máme. Co však potřebujeme, jsou "lokální ambasadoři", kteří by naše krmiva doporučuli ve své komunitě chovatelů psů.

Hledáme šikovné spolupracovníky, kteří ve svém volném čase nebudou váhat doporučit naše krmiva, zajistí pro svůj okruh zákazníku objednávky nových granulí a nebudou se bát tento okruh zájemců rozšiřovat. My s vámi samozřejmě budeme neustále v kontaktu a nabídneme vám maximální podporu.

Za vaši snahu vám pak můžeme nabídnout výhodnější ceny pro váš okruh pejskařů a zákazníků a samozřejmě pak podíl z každého prodaného pytle granulí. 

Pokud vás taková nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat na mail info@nutrapluss.cz a my s vámi rádi probereme podrobnější podmínky spolupráce. 

 

Zpět do obchodu